(Zakelijke) evenementen in West-Brabant

Suchen Sie einen locatie voor jouw (zakelijk) event West-Brabant? Of je nu zoekt naar een knusse, grootse, zakelijke of meer informele setting, met de diversiteit in Halderberge is er altijd een locatie die matcht. Op dit platform inspireren we je met bijzondere locaties. 

De locaties zijn geschikt voor:

(Zakelijke) evenementen

Verrassend, gastvrij, authentiek. Drie termen die goed omschrijven wat Halderberge jouw (zakelijke) evenement te bieden heeft. In de gemeente Halderberge, gelegen in het hart van West-Brabant, staan locaties te popelen om jouw event te mogen hosten. Organiseer je een bedrijfsfeest? Zoek je een verrassende locatie voor een klant event of presentatie? Heb je een zakelijke event waarmee je de bezoekers wil overrompelen? In Halderberge vind je authentieke erfgoed locaties voor een geslaagd event. Denk bijvoorbeeld aan de Basiliek van Oudenbosch of de Kapel van Saint Louis, waar jouw gasten zich stiekem even in Italië wanen, maar ook een modernere locatie behoort tot de mogelijkheden.

Halderberge, besondere Orte

Een meerdaags event, vroege start of nog door tot in de late uurtjes? Jouw gasten slapen heerlijk in een hotel, B&B of chalet. Halderberge is ideaal gelegen tussen steden Roosendaal en Breda. Met de centrale ligging ten opzichte van regio Rotterdam, Utrecht, Zeeland en onze Zuiderburen zijn de gasten niet úren onderweg. In de hele gemeente Halderberge is parkeren gratis en stuit je niet op torenhoge parkeerkosten. Laat je jouw gasten per trein arriveren? Oudenbosch beschikt over een station. 

Compleet verzorgde business event in West - Brabant

Met ons professioneel team hebben wij bij Convention Bureau Halderberge een evenementenbureau ‘inhouse’ waar wij tevens de creatieve vertaalslag maken voor een spraakmakend eventconcept. Naast de locatie, heerlijk eten en drinken kunnen wij een het concept uitbreiden met audio-visuele faciliteiten – inrichting/styling – sprekers – diverse vormen van entertainment/artiesten – vervoer – uitnodigingstraject (online en offline) – projectmanagement en evenmanagement. 

Naam gerust contact met ons om te kijken naar de mogelijkheden of wil je een maatwerk concept ontvangen, vul dan onderstaand de gegevens in bij ‘Offerte aanvragen’.  Samen maken we het verschil. 

Evenementen

HET BEGINT MET EEN GOEDE BRIEFING

Evenement organiseren en meer uit je evenement halen? Ga de samenwerking aan met Convention Bureau Halderberge. Het begint met een goede briefing. De wisselwerking tussen bedrijven of organisatie en de objectieve benadering van een ons team leidt altijd tot betekenisvolle inzichten. Geheel overeenkomstig jullie wensen kunnen wij de creatieve vertaalslag maken voor een op maat eventconcept passend bij uw bedrijf of organisatie. Neem contact met ons op of vul onderstaand uw gegevens in voor een offerte aanvraag.

Angebot anfordern

Füllen Sie die untenstehenden Angaben aus und laden Sie zusätzliche Briefings hoch. Dann machen wir uns schnell an die kreative Umsetzung des Veranstaltungskonzepts.

Contactgegevens