Samen bouwen aan een sterk toeristisch Halderberge

Samen met bestuur en vrijwilligers van het erfgoed, de bezienswaardigheden, ondernermers en horeca streven we naar een sterk toeristisch Halderberge. Professionaliteit en zichtbaarheid, zowel online als offline zijn daarbij heel belangrijk. Wij helpen je hier graag bij. 

Wat doet Visit Halderberge?

Marketing

Visit Halderberge zet online- en offlinecampagnes in om het aanbod van Halderberge bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Dat zijn hoofdzakelijk bezoekers van buiten de regio. Door wekelijks inspirerende verhalen, foto’s en advertenties te verspreiden, weten bezoekers ons te vinden.

Naast de eigen kanalen verzorgt Visit Halderberge ook de marketing voor de Basiliek van Oudenbosch.

Ondersteuning

Een toeristisch product moet in de basis goed zijn om aantrekkelijk te zijn voor bezoekers. Denk aan leuke activiteiten, arrangementen en evenementen maar ook aan de infrastructuur, horeca-aanbod en accommodaties. Visit Halderberge ondersteunt ondernemers en organisaties met advies, kennis en kunde om het juiste kwaliteitsniveau te bereiken. Zo wordt Halderberge weer een stukje mooier.

UITagenda voor evenementen

We beheren dé UITagenda voor Halderberge, HartelijkHalderberge en de gekoppelde UITagenda voor bezoekers van buitenaf met de Halderbergse topevenementen op VisitHalderberge. Jouw evenement online zichtbaar voor een breed publiek?

Bezoekers informeren

Visit Halderberge geeft diverse folders, routes en brochures uit om bezoekers te informeren. Deze folders zijn ook beschikbaar voor ondernemers. Wil je jouw gasten goed geïnformeerd op pad sturen? Vraag dan je folders aan via onderstaand formulier!

Visit Halderberge is de stichting verantwoordelijk voor het vermarkten van het toeristisch product “Halderberge”. Vanuit de Economische Koepel Halderberge wordt jaarlijks een subsidie uitgekeerd om Halderberge als toeristische bestemming te vermarkten.

De doelstelling van Visit Halderberge is om:

 1. Potentiële bezoekers te inspireren
 2. Bezoekers langer te laten verblijven
 3. Bezoekers meer te laten besteden

 

Het vermarkten van het toeristisch product is het hoofddoel van de stichting. Daarnaast ondersteunen we ondernemers en organisaties in hun professionalisering en eigen marketing.

Maar wat doen we voor jou?

Halderberge vermarkten we niet alleen. Dat doen we samen met jou en andere ondernemers en organisaties.

Loop je ergens tegenaan, heb je ideeën voor een samenwerking, arrangement of product en zoek je een sparringpartner? Wil je je zichtbaarheid op het internet naar een hoger niveau brengen? Wil je meer doen met social media maar weet je niet hoe? Laat het ons weten! Wij staan voor je klaar met praktische handvatten en advies. 

Daarnaast bieden we je:

 • Een podium voor je evenement
 • Folderverspreiding
 • Marketingondersteuning
 • Informatie- en kennisbijeenkomsten
Cultuur in Brabant

Online zichtbaarheid

 • Als toeristische ondernemer krijg je een pagina op onze website
 • We nemen je waar mogelijk mee in digitale campagnes

Marketing advies

Heb je geen idee hoe je meer bezoekers naar je website kunt trekken, of wil je wel iets maar social media doen, maar weet je gewoon niet wát en hóe? Wij denken graag met je mee.

 • Advies over inrichten van je website
 • Hulp of advies bij het gebruik van sociale media kanalen
 • Advies en tegemoedkoming in kosten voor professionele fotografie en videobeelden. 

Kennisdeling en netwerk

Naast deze individuele hulp organiseren we regelmatig bijeenkomsten. Hier brengen we ondernemers met elkaar in contact. Een mooi moment om te sparren, van elkaar te leren en nieuwe samenwerkingen te starten. 

Wil je er een volgende keer bij zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Een podium voor je event

Wij beheren de UITagenda van Halderberge. Heb je een event op de planning staan wat voor bezoekers van buiten de regio de moeite waard is? Laat het ons weten! We voegen het toe op onze website en aan de agenda van Visit Brabant, waardoor we meer potentiële bezoekers bereiken. 

Laatste nieuws