Hoeven Live 2024

Hoeven Live is hét popfestival in Brabant waar lokale talenten naast doorgewinterde artiesten spelen. Hoeven Live vindt sinds 2012 plaats op het kerkplein, midden in het hart van het Brabantse Hoeven. We brengen je de ultieme mix van lokaal talent en ervaren bands, van eigenzinnige covers tot heuse tributes aan ’s werelds grootste artiesten.

Hoeven Live is geen gewoon festival; het is een muzikale ervaring vol Brabantse gezelligheid en de grenzeloze diversiteit die pop- en rockmuziek te bieden hebben. Dus, trek je dansschoenen aan, bereid je voor op een onvergetelijke avond en kom rocken op het kerkplein van Hoeven op 8 juni 2024.

De line-up voor 2024 laat nog even op zich wachten, maar verwacht weer knallers van tributebands die ervoor zorgen dat het complete kerkplein volle borst meezingt met de hits van wereldsterren.. houdt de website van Hoeven Live goed in de gaten voor de laatste updates!

Wil je al een voorproefje van bands op Hoeven Live kunnen gaan spelen? Noteer dan alvast 8 en 22 maart in je agenda, want Hoeven Live auf Tournee komt dit jaar terug! Twee keer strijden drie  bands om een plek op het festival door het dak eraf te spelen, waarbij de vakjury uiteindelijk een ticket uitreikt aan de winnende band om op 8 juni 2024 op het kerkplein te spelen.

Für ein komplettes Wochenende können Sie eine Übernachtung in einem der Übernachtungsorte in Halderberge!

Mehr lesen
Juni 8, 2024

ANSEHEN