Kleine Leute Route Oudenbosch

Je ziet ze bijna niet, maar ze zijn er toch echt. Ruim 50 kubusjes van 2,3 bij 2,3 centimeter. Vind ze en ze vertellen je een verhaal over de plek waar je staat, het gebouw voor je neus of de straat achter je.

Streckenbeschreibung

Auf der Suche nach den Geschichten in Oudenbosch

Wenn Sie genau hinschauen, werden Sie sie finden! Es gibt auch kleine ohne Würfel, direkt an der Fassade, an einem Baum oder zwischen den Fugen eines der alten Gebäude von Oudenbosch.

Finde sie und sie erzählen dir eine Geschichte über den Ort, an dem du stehst, über die Menschen, die dort lebten, oder über eines der Gebäude vor oder hinter dir.

Die Route der kleinen Leute ist eine Initiative der Kunsthal Oudenbosch, Monique Jasperse.

Kleine klimaatmensjes in het Arboretum

De kleine mensjes klimaatroute in het Arboretum is een boeiende, educatieve en grappige speurtocht in het Arboretum. U gaat op zoek naar Kleine Klimaat Mensjes die in diverse tafereeltjes interessante verhalen en weetjes vertellen over onze directe leefomgeving. Zo is er bijvoorbeeld Plastic Soeperman die helpt met het opruimen van rondzwervend plastic. Ook wordt er een link gelegd naar de klimaat burgemeester Eric Bakker, die zich inzet om een voedselbos binnen de gemeente Halderberge te creëren.

Kleine Mensjes Havenroute

Duik in de historie van de Haven door de Kleine Mensjes Havenroute! Vanaf half april nemen we je mee op een verrassende reis door de geschiedenis van de haven van Oudenbosch. Laat je verwonderen door 14 levendige tafereeltjes die op een speelse en luchtige wijze het verhaal van deze bijzondere plek vertellen. Leer meer over de turfstekers, haringeter, de touwtrekkers en nog veel meer!

Stap in de schoenen van de kleine mensjes en ontdek de geheimen achter de haven en de fascinerende geschiedenis van Oudenbosch. 

Diese Routen könnten Sie auch interessieren

Dorp hoppen Oud Gastel – Oudenbosch – Oud Gastel

Dorp hoppen Hoeven – Bosschenhoofd – Hoeven

Dorp hoppen Oudenbosch -Bosschenhoofd – Oudenbosch

Dorp hoppen Oudenbosch – Hoeven – Oudenbosch

Dorp hoppen Oud Gastel – Stampersgat – Oud Gastel

Ländliche Wanderung: bei Oudenbosch

NS-Wanderung Zevenbergen - Oudenbosch

Zurück
Weiter