Touristische Information Halderberge

Tips voor uw dagje uit in Halderberge? Regelmatig staan onze vrijwilligers voor je klaar op het plein voor de Basiliek met leuke tips en ideeen voor een dagje uit.

Touristische Information Halderberge

We helpen je graag op weg met toeristische informatie over bezienswaardigheden in en om Halderberge of mooie wandel- en fietsroutes. Het toeristisch informatiepunt is op de onderstaande tijden geopend:

Maart t/m oktober

Woensdag t/m vrijdag tussen 11:00 uur en 15:00 uur

November t/m februari is het toeristisch informatiepunt gesloten. Enkel bij speciale evenementen is het toeristisch informatiepunt tijdens deze periode geopend. 

Bij mooi weer kunt u de vrijwilligers van het toeristisch informatiepunt vinden op het plein bij de Basiliek i.p.v. het station.

Die fünf Orte von Halderberge

Besuch die fünf Orte von Halderberge und besuche das Erbe, die Natur, das Abenteuer and alle Aktivitäten die dieser Region bietet. Besuche das alte Zentrum von Oudenbosch und wähne dich in Rom. Besuche der einzigartigen Basilika von Oudenbosch, fliege durchs Luftfahrtmuseum Seppe in Bosschenhofd, entdecke Cuypers sein Stiel in Seminar Bovendonk in Hoeven, oder geh zurück in der Zeit in Oud Gastel bei dem Mastboomhuis. Einfach genug zu tun!

Besuch Halderberge

Nieuwsgierig en enthousiast geworden naar wat Halderberge te bieden heeft? Rust, ontdek en geniet. Halderberge combineren met andere Brabantse activiteiten? Kijk dan op https://www.visitbrabant.com/de.

Andere Sehenswurtigkeiten in der Nähe