Cultureel Centrum Fidei et Arti

In het cultureel centrum  kan men zalen huren voor een seminar, vergadering of conferentie van je bedrijf of organisatie, maar ook een prachtige theater- of filmvoorstelling bezoeken.

Als je bij Fidei et Arti een ruimte wil reserveren per dag(deel) dan kan dat altijd. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ze opnemen voor een offerte, gesprek of rondleiding in het gebouw. Ze zijn te bereiken via info@fideietarti.nl of telefonisch op 0165-313330.

Zaalverhuur, een tal van mogelijkheden…

Fidei et Arti is uitermate geschikt voor (zakelijke) evenementen. De vijftal zalen zijn zeer geschikt voor:

  • Vergaderingen
  • Cursussen of workshops
  • Repetitieavonden of -middagen
  • Trainingen en teambuilding
  • Conferenties
  • Beurzen
  • Kongresse
  • Bedrijfsfeesten, gecombineerd met een theater- of filmvoorstelling

Je dag(deel) kan je starten met een welkomstdrankje in  de sfeervolle ingerichte foyer. Vervolgens ga je voor het formele gedeelte naar één of meerdere zalen.

Theaterzaal

De Theaterzaal is een prachtige theaterzaal met 230 zitplaatsen, waarvan 134 plaatsen op de telescopische tribune, welke u naar wens wel of niet kunt gebruiken. Indien de tribune ingereden wordt, ontstaat er een vlakke vloer van ruim 200 vierkante meter welke we voor u naar wens kunnen inrichten. Uiteraard beschikt deze theaterzaal over een professionele licht- en geluidsinstallatie en de medewerkers van Fidei et Arti staan klaar om elke presentatie of voorstelling tot een topproductie te maken!

Overige zalen

Daarnaast biedt Fidei et Arti meerdere zalen die geschikt zijn voor groepen tot circa 45 personen.

De zalen kunnen naar wens ingericht worden: stoelen in rijen achter elkaar, tafels met stoelen in theateropstelling of in de vergaderopstelling. Zelf apparatuur meenemen is niet noodzakelijk want, Fidei et Arti heeft voor u een laptop en een beamer met projectiescherm.

Erreichbarkeit

Fidei et Arti ligt in het centrum van Oudenbosch, naast de basiliek. Oudenbosch is centraal gelegen in West-Brabant en goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A17 en A58.Naast en in de directe omgeving van ons centrum zijn gratis parkeerplaatsen. Fidei et Arti ligt op zo’n vijf minuten lopen van het NS station te Oudenbosch. De buslijnen 210 en 610 stoppen bij Fidei et Arti voor de deur op de halte Pastoor Hellemonsstraat. De buslijn 311 stopt op het NS station in Oudenbosch.

Andere Orte in der Nähe
Zurück
Weiter