fbpx
Lade Veranstaltungen

Evenementen

De beste verzameling concerten, evenementen en festivals die binnen Halderberge worden georganiseerd. In deze periode staan de kerstconcerten centraal. Een aantal bijzondere artiesten weten de mooiste locaties binnen Halderberge te vinden. Met onder andere Dana Winner en Trijntje Oosterhuis in de replica van de Sint Pieter! De Basiliek van Oudenbosch creëert een prachtige sfeer die je zeker een keer moet ervaren.

Alle Veranstaltungen für Rondleiding Basiliek van Oudenbosch

« Alle Veranstaltungen

September 2020

Rondleiding Basiliek van Oudenbosch

26 September-15:00 - 16:00
|Serientermin für Veranstaltung (Alle anzeigen)

Eine Veranstaltung um 15:00 Uhr am 12 September 2020

Eine Veranstaltung um 15:00 Uhr am 19 September 2020

Eine Veranstaltung um 15:00 Uhr am 26 September 2020

Basiliek van Oudenbosch, Markt 57
Oudenbosch,4731 HNNL
+ Google Karte

Omschreven als een van de mooiste en meest bijzondere kerken van Nederland. De Basiliek van Oudenbosch is een onontdekt stukje historie van Nederland en het katholicisme.Ontdek tijdens een rondleiding het bijzondere verhaal van deze geschaalde kopie van de Sint Pieter in Rome. De Basiliek kent vele verhalen, anekdotes en een boeiende geschiedenis. Tijdens een rondleiding met gids ontdekt u de bijzondere geschiedenis en het bijbehorende verhaal over de "bouwpastoor" Willem Hellemons die Oudenbosch zijn Roomse droom overbracht.De rondleiding in de…

Mehr erfahren »

ÜBER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge ist DIE Webseite für Ihre Aufenthalt, Ihren Wochenendausflug oder Ihren Urlaub in Halderberge. Egal, ob Sie eine lustige Aktivität, eine besondere Übernachtung oder eine Wander- oder Radtour suchen – auf dieser Webseite finden Sie alle Informationen dazu. Finden Sie nicht, was Sie suchen? Senden Sie uns dann bitte eine E-Mail. Wir freuen uns, wenn wir Ihnen weiterhelfen können!