Kapellenkonzert Ruben Plazier & Karen Su

Violiste Karen Su en pianist Ruben Plazier hebben, hoewel zij nog jong zijn, hun sporen op diverse grote podia in alle windstreken al verdiend. Met hun voortreffelijke ensemblespel, hun sonore klank opvatting, weldoordachte frasering en verfijnde interpretatie weten zij hun publiek van begin tot einde te boeien.

Sinds Karen Su (1998) haar bachelor studie begon op 15-jarige leeftijd heeft ze vele prijzen en beurzen mogen ontvangen waaronder de Van Beek-Donner Scholarship Award en Hartman Award. In 2020 won Karen een prijs voor de beste interpretatie tijdens de Internationale Rubinstein Competitie in Duitsland. Ook won ze in 2020 de 1e prijs en drie speciale prijzen tijdens de internationale Lipizer Viool Competitie in Italië. Karen kreeg haar eerste vioollessen van haar vader, Elmer Su. Kort daarna begon ze met het volgen van lessen bij Vesna Gruppman en Igor Gruppman, Concertmeester van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Op 19-jarige leeftijd behaalde Karen haar bachelorsdiploma Summa Cum-laude en haar Masterdiploma op 21-jarige leeftijd. Hierna werd zij Artist in Residence in de Koningin Elizabeth Kapel.

Ruben Plazier (1998) studeerde aan het conservatorium van Rotterdam bij Stéphane De May en de AMA Academy in Beziers. In 2013 kreeg hij lessen van Wibi Soerjadi en startte hetzelfde jaar op 14 jarige leeftijd aan het conservatorium van Rotterdam bij Stéphane De May. Pianist Ruben Plazier behaalde in 2021 zijn Diplôme Supérieur d’èxécution met unanimiteit aan de Ecole Normale de Musique Alfred Cortot in Parijs waar hij werd begeleid door Jean-Bernard Pommier. Ruben won verschillende prijzen door de jaren heen waaronder de internationale FestiVal d’Anniviers Prijs in Zwitserland, eerste prijs tijdens het Archipel Muziek Concours, Concerto Competition in Nederland, en meer.

Mehr lesen

Das Kapellenkonzert findet in der Kapelle der Bovendonk. Die Kapelle öffnet eine halbe Stunde vor dem Start.

Für ein komplettes Wochenende können Sie eine Übernachtung in einem der Übernachtungsorte in Halderberge an.

Preis: 32,50 €.

Juni 18, 2023

Uhrzeit: 15:00

- 18:00

ANSEHEN