Lade Veranstaltungen
kitten

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Kapelconcert: MM4Hands op piano

18 April, 2021 - 8:15 pm - 10:30 pm

Twee Spaanse pianistes Marta Liébana en María Cano bespelen één vleugel met vier handen!
Zij brengen een exotisch en schitterend programma “Spanish impressions and landscapes”.

De titel verwijst naar het eerste werk van de dichter Federico García Lorca (1918), waarin hij zijn visie beschrijft over het populaire universum, het kleine en eenvoudige Andalusische thuisland. De gratie, de dans, de jondo en het volk (populair) worden een feest. Ze worden getoond met impressionistische en rigoureuze accenten die een licht, mysterieus en exotisch schilderij creëren. Een ode aan de Spaanse wortels gezien vanuit het poëtische en subtiele prisma van het Franse en Russische karakter. Een poëtisch gezang populair en tegelijk oorspronkelijk.

 

 Concertlocatie

Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Wilt u er een compleet uitstapje van maken dan kunt u voor het concert genieten van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Reserveren? mail of bel naar +31 (0)165 50 75 50.

Voor een compleet weekend weg kunt u een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk oder Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Details

Datum:
18 April, 2021
Zeit:
8:15 pm - 10:30 pm
Veranstaltungskategorien:
,
Website:
http://www.cultuuroudenbosch.nl
Weitere Informationen

Veranstaltungsort

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Hofstraat 8
Hoeven, Brabant 4741AK Nederland
+ Google Karte anzeigen
Telefon:
0165 507 550