Bijeenkomst online zichtbaarheid & Visit Brabant

Na de inspiratiesessie op 2 november zijn alle ondernemers en verenigingen die actief zijn op het gebied van toerisme, recreatie, detailhandel, horeca en dienstverlening uitgenodigd voor een vervolgbijeenkomst. 

Tijdens deze vervolgbijeenkomst staan er twee thema’s op het programma, namelijk online zichtbaarheid en de mogelijkheden van Visit Brabant. 

Tijdens deze vervolgbijeenkomst gaan we in op praktische zaken waar je deze winter mee aan de slag kunt gaan.

Online-Sichtbarkeit - Hoe schrijf je de beste teksten om jouw website beter vindbaar te maken? Hoe kan ik als vereniging met een ANBI status gratis advertentiebudget krijgen om online te adverteren? Marketingbureau eRocket geeft in 60 minuten tips en tricks over hoe je online beter vindbaar wordt. 

Visit Brabant – Wie is Visit Brabant en wat kan Visit Brabant voor jou betekenen? Waarvoor kan je als ondernemer of vereniging bij Visit Brabant terecht? Hoe kan ik partner worden van Visit Brabant en is dit voor mij als ondernemer of vereniging interessant? 

Sie können einen Gast pro Institution oder Unternehmen mitbringen. Bringen Sie mehrere Mitarbeiter mit? Bitte senden Sie eine E-Mail

Programm

Locatie: Gemeentehuis Oudenbosch, Parklaan 15, 4731 GJ Oudenbosch 
Datum: Maandag 12 december 2022
Voor wie: Alle ondernemers en verenigingen die actief zijn op het gebied van toerisme, detailhandel, horeca en dienstverlening. 

18:45 – 19:00     Inloop en welkomstwoord 

19:00 – 19:45     Workshop online zichtbaarheid 

19:45 – 20:15     Pauze met koffie en thee

20:15 – 21:00     Workshop Visit Brabant 

21:00                    Einde