Concerten in Halderberge

Kapel Concerten in Halderberge – Noord-Brabant

Het hele jaar door worden er in Halderberge (Noord-Brabant) concerten georganiseerd. In de winter bereikt dit een hoogtepunt met de reeks kapelconcerten op Bovendonk en de traditionele kerstconcerten in de Basiliek van Oudenbosch. 

Bijzondere concertlocaties in Halderberge Noord-Brabant

Laat je in de bijzondere ambiance van de Basiliek of kapel betoveren door prachtige muziek van gerenommeerde musici uit geheel Europa!

Traditionele kerstconcerten in de Basiliek van Oudenbosch en de kapel van Bovendonk in Hoeven

Kerstconcert Basiliek met Dana Winner

Op 15 december geeft Dana Winner, een van de populairste zangeressen uit Vlaanderen een een speciaal kerstconcert in de Basiliek te Oudenbosch. Onder begeleiding van een fantastisch orkest zal Dana Winner een geweldige avond verzorgen. De combinatie van haar muziek, de ambiance van de Basiliek en de spectaculaire belichting staat garant voor een onvergetelijke avond. 

Kerstconcert Kapel Bovendonk

Op 17, 18 en 23 december vindt het kerstconcert van Projectkoor Halderberge in de kapel van conferentiecentrum Bovendonk plaats. Een sfeervol samenzijn in kerstsfeer in de kapel van Bovendonk, dit mag u niet missen. 

Kerstconcert Oudenbosch’ Mannenkoor 

Op 18 december verzorgt het Oudenbosch’ Mannenkoor een kerstconcert in de Basiliek te Oudenbosch. Naast het koor zullen er een aantal gasten optreden. De muziek zal zeer gevarieerd zijn, met zowel klassieke als meer eigentijdse werken. Na afloop is er voor iedere bezoeker koffie in Fidei et Arti.