Bezoek een van de horecagelegenheden en ontvang een korting op de stadswandeling in Oudenbosch 

Ben jij toe aan een heerlijk dagje uit in Brabant? Bij Visit Halderberge vind je de leukste activiteiten voor jong en oud! Met knusse cafés, mooie cultuur, avontuurlijke activiteiten en nog veel meer is er in Halderberge van alles te beleven. 

Breng je een bezoek aan een van de onderstaande horecagelegenheden, dan krijg je €2,00 per persoon korting op de stadswandeling. Doe mee met de stadswandeling voor €3,00 per persoon in plaats van €5,00 per persoon. 

Deelnemende horecagelegenheden:

Un Momento 

Brasserie bij Wit

Villa d’este 

Koffie, thee & gebak i.c.m. stadswandeling Oudenbosch

Bestel via de ticketshop alvast je tickets voor een stadswandeling i.c.m. koffie, thee & gebak in een van de horecagelegenheden voor €9,50 per persoon.

Actievoorwaarden: 

    ·       De stadswandelingen vinden plaats op donderdag t/m zondag om 11:00 uur 

 

    ·       Wens je gebruik te maken van deze aanbieding, geef dit dan door tijdens jouw bezoek aan de horecagelegenheid

 

    ·       De stadswandeling reken je af bij de horecagelegenheid. Vervolgens ontvang je een waardecoupon die in te leveren is bij het toeristisch informatiepunt (Ingang Basiliek)

 

    ·       Zorg dat je uiterlijk om 10:45 uur aanwezig bent bij het toeristisch informatiepunt

 

    ·       Het toeristisch informatiepunt geeft je meer informatie over de stadswandeling en het startpunt 

Stadswandeling

De stadswandeling door Oudenbosch is een must tijdens je bezoek aan de gemeente Halderberge. Het cultureel erfgoed, de architectuur en de mooie verhalen doen je haast geloven dat je in een Italiaans dorpje loopt.

Plan jouw bezoek aan Halderberge

Kun je niet meer wachten met het plannen van jouw dagje uit in Brabant? Aarzel dan niet en boek jouw favoriete activiteiten via de ticketshop! Kunnen we je ergens mee helpen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we staan voor je klaar.