fbpx

Van Cuypers naar Ruimtevaart € 19,50

Van rijke geschiedenis van bouwkunde tot vliegend naar de sterren.

De erfenis van rijksarchitect Pierre Cuypers is terug te vinden in Halderberge. De replica van de Sint Pieter in Rome, de Basiliek van Oudenbosch, Klooster Bovendonk in Hoeven en de oudste volkssterrenwacht van Nederland vind je allemaal in Halderberge. Deze oude sterrenwacht is jarenlang een reservestation van de NASA geweest, toch bijzonder voor een dorp in West-Brabant.

Het arrangement leidt je langs de bijzondere en unieke verhalen in Halderberge. Van het vliegend museum in Bosschenhoofd met prachtige oldtimer vliegtuigen die nog steeds gebruikt worden, tot het bijzondere verhaal van het ontstaan van West-Brabant op Bovendonk in Hoeven en het sterrenkijken in de volkssterrenwacht Tivoli. Je kunt het arrangement per fiets of auto bezoeken. Startpunt is Hotel De Reiskoffer of Molecaten Park Bosbad Hoeven.

Informatie:

  • Beschikbaar van vrijdag t/m zondag
  • Startpunt: Hotel de Reiskoffer of Molecaten Park Bosbad Hoeven
  • €19,50 per persoon, incl. 2 consumpties en rondleidingen bij Tivoli en Bovendonk
  • Duur arrangement: 5 uur fiets- en bezoektijd

Download de folder van het arrangement

Boek nu

Neem contact op Schrijf je in voor de nieuwsbrief

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers