fbpx

Rondvaarten Oudenbosch € Vanaf €10,00 p.p.

Ontdek Halderberge vanaf het water

Bezoek Oudenbosch en bekijk deze vanaf een hele andere kant, namelijk vanaf het water! Ontdek de mooie natuur van Halderberge tijdens de rondvaarten die vertrekken vanuit de haven van Oudenbosch. Combineer de rondvaart op Merijntje Gijzen met een bezoek aan de unieke Basiliek van Oudenbosch, loop door de prachtige tuinen van het Arboretum, bezoek Sterrenwacht Tivoli of neem een kijkje in de kapel van het voormalige jongensinternaat Saint Louis.

De rondvaart leidt je naast het bijzondere erfgoed ook langs de mooiste natuurgebieden van Halderberge aan de Mark. De boot is van alle gemakken voorzien, waaronder wc’s en een bar. Tijdens de rondvaart kan je genieten van een hapje of drankje bij de bar.

Tijdens de rondvaart van ongeveer 3 uur zal de schipper je van interessante informatie voorzien. Ken jij het verhaal achter Oudenbosch en Nieuwenbosch? Ontdek het nalatenschap van de suikerindustrie in Oud Gastel en vaar vervolgens Stampersgat binnen. Kortom: met een rondvaart vanuit Oudenbosch ben je een gezellig dagje weg in een prachtige en historische omgeving!

Regelmatig rondvaarten door Oudenbosch

Standaard rondvaart € 20,00 incl. koffie en thee
12:30 – 15:30 uur

De standaard rondvaart vertrekt op 12-13 april (Pasen), 25 april, 2-3 mei, 10 mei, 30-31 mei + 1 juni (Pinksteren) en 14 juni.

Verkorte rondvaart € 10,00 incl. koffie en thee
10:00 – 12:00 uur
12:30 – 14:30 uur
15:00 – 17:00 uur

De verkorte rondvaart vertrekt op 26 april (Havenfeesten Oudenbosch) en 20-21 juni.

De jachthaven van Oudenbosch ligt in het centrum van dit bijzondere dorp aan een zijtak van rivier de Mark. Vanuit de jachthaven loop je binnen enkele minuten het historische centrum van Oudenbosch binnen. Er vertrekken regelmatig rondvaarten vanuit de haven in Oudenbosch. Deze data zijn te vinden in de uitagenda van Visit Halderberge. Voor de rondvaart dien je van tevoren te reserveren, zodat je bent verzekerd van een plekje op de boot. Veel plezier op het water!

Reserveer nu

Neem contact op Schrijf je in voor de nieuwsbrief

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers