fbpx

Kluisjesroof Oudenbosch | Escape Room € 80,00 (vanaf 2 personen)

Kluisjesroof Oudenbosch, de grootste kluisjesroof uit de geschiedenis.

Wie heeft er niet over gehoord? De grote kluisjesroof in Oudenbosch! Op dit moment is de klus nog niet geklaard. Terwijl het onderzoek naar de gepleegde roof nog in volle gang is en de recherche zijn uiterste best doet om de daders te vinden, krijgen jullie de kans om de kluisjesroof af te maken. Jullie zijn er in geslaagd om de kluis binnen te dringen en hebben precies 60 minuten de tijd om te ontsnappen met de resterende buit!

Ontsnap op tijd uit de kluizenkelder van Brasserie Tivoli. Vindt de geheime aanwijzingen, probeer deze op te lossen en speel de hoofdrol in een levensecht spel. Verdwijnen jullie achter de tralies of zijn jullie aan het einde miljonairs?

Centrum van Oudenbosch

De Escape Room is gelegen midden in het historische centrum van Oudenbosch. Combineer de Escape Room met een bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch, het Arboretum of de kapel van St. Louis! Geniet van één van de arrangementen bij Brasserie Tivoli. Bekijk hier wat Oudenbosch voor jullie nog meer te bieden heeft.

Reserveer direct en breek in!

Neem contact op Schrijf je in voor de nieuwsbrief

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers