Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunst- en Atelierroute 2021

11 september - 11:00 am - 12 september - 5:00 pm

kitten

Liefde en lust, 3e Kunst & Atelierroute Halderberge
 
Met de kreet: opwindende kunst op verrassende locaties gaat de derde Kunst- en atelierroute Halderberge  op 11 september van start. Welk thema zou beter aansluiten op de aankomende  ‘summer of love’ dan het thema van onze Route. Kijk en ervaar wat de deelnemende kunstenaar dit gegeven en de wereld om hen heen verbeelden.
U vindt groot aantal lokale en regionale kunstenaars op een groot aantal verschillende locaties. Een geweldige mogelijkheid om de kunstenaars te ontmoeten in hun atelier of exporuimte. Veel diversiteit in kunstwerken op de meest uiteenlopende locaties. Een must voor de kunstliefhebber, per fiets, wandelend of auto.
 
Brochures van de Kunst- en atelierroute Halderberge zijn binnen afzienbare tijd beschikbaar bij diverse horecapunten en op tal van plaatsen binnen Halderberge. De route kan wandelend, fietsend of per auto gevolgd worden De Kunst- en atelierroute Halderberge vind dit jaar plaats op 11 en 12 september, van 11.00 tot 17.00 uur tijdens de Open Monumentendag en tijdens de Cultuurmaand.

 

Gegevens

Begin:
11 september - 11:00 am
Einde:
12 september - 5:00 pm
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://www.kena-route-halderberge.nl/

Organisator

VisitHalderberge
Saint Louis - audiotour stadswandeling Visit Halderberge
Welkom terug!

We hebben je gemist. Er kan gelukkig steeds meer.  We laten je graag zien wat er al weer kan in Halderberge.