Fietsvierdaagse Hoeven 2024

Op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 start voor de 51ste keer de landelijk bekende “Fietsvierdaagse Hoeven” in het recreatiedorp Hoeven, gemeente Halderberge.

Tot en met zondag 12 mei kunt u vier dagen genieten van de mooiste routes die in West-Brabant zijn uitgezet. Elke dag tussen 08.00 en 13.00 uur kunt u weer vanaf ons mooie monumentaal vertrekpunt starten: Conferentiecentrum BOVENDONK. Dit Fietsvierdaagse Centrum is gelegen aan de Hofstraat 8 in Hoeven. Het centrum is ook het eindpunt van de dagelijkse routes en daar kunt u nog lange tijd nagenieten van de routes op het gezellige binnenplein vol met activiteiten.

De deelnemers kunnen kiezen uit 4 afstanden. Dat zijn de 25, 40, 60 en 100 km.

Afhankelijk van leeftijd en conditie staat het de deelnemers vrij om de gewenste afstand elke dag opnieuw zelf te kiezen.

De 25 km route is onze speciale gezinsafstand. Tijdens deze route worden de kinderen dan ook aangenaam verrast.

Er staan tijdens de Fietsvierdaagse op het binnenplein van ons Fietsvierdaagse Centrum speelkussens en er zijn tijdens deze vier dagen weer wisselende kinderactiviteiten. O.a. schminken, ballonnen en kinderspelen. U wordt op de controleposten en bij terugkomst regelmatig verrast met muziek, b.v. blaasbandjes.

Ben jij er ook bij?

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge